Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/hartajud/public_html/inc/functions_lay.php on line 468
Pensiuni Suceava Pensiunea Dor de Bucovina
Localitati Suceava
Turism Suceava
Cautari Frecvente
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V X Y Z
City break

Pensiunea Dor de Bucovina

  • Adresa: Str. , Simion Florea Marian nr. 8, Campulung Moldovenesc, Judetul Suceava
  • Telefon: 0726.37.11.10; 0723.52.30.83; 0230.31.37.54
Total locuri cazare: 34
Alte dotari si specificatii:
Romania este plina de locuri extraordinare, Valea Prahovei fiind doar unul dintre ele. La pensiunea dor de Bucovina, in Campulung Molvovenesc, ai ocazia sa urci usor pe Rarau sau Giumalau si sa te inconjuri cu adevarate privelisti de poveste. Poti sa ajungi in scurt timp la Voronet, Putna, Sucevita sau Moldovita - te ducem noi. Poti sa cunosti oameni deosebiti si sa te lasi complet in grija lor pentru cateva zile.

Ce puteti face:
Inainte de toate, puteti sa va relaxati si sa va bucurati de privelisti si de climat. Sigur veti simti si aerul tare de munte, care provoaca somn si pofta de bucate traditionale.

Dupa ce v-ati obisnuit deja cu aceasta atmosfera placuta, va recomand sa va pregatiti rucsacii si sa mergeti sa explorati muntii Rarau si Giumalau. De la pensiune, se ajunge usor pana pe munte. Drumetia aceasta va va oferi panorame minunate, iar dificultatea de catarare e medie, astfel incat aproape oricine poate ajunge pana in varf. Puteti chiar sa urcati cu bicicleta, daca preferati o astfel de miscare, in loc de mers la picior.

Bineinteles ca nu trebuie sa omiteti manastirile Bucovinei (Voronet, Humor, Arbore, Putna, Moldovita, Sucevita, Dragomirna si altele). Daca nu aveti masina, va putem asista noi pentru vizitarea acestora.

Servicii:
Pensiunea dor de Bucovina are 2 corpuri de cladiri, una cu 8 camere si cealalta cu 9 camere. Ambele sunt constructii noi si beneficiaza de incalzire centrala si apa non-stop.
Cauta in
Bilete avion  • Bilete low cost
Atractii si zone de interes
Farmacii
Ravys S.R.L.
Viofarm S.R.L.
Bucovina S.R.L.
Banci
Banc Post
Banca Comerciala Romana
Banca Transilvania
Invatamant
Scoala cu Clasele I-VIII Nr. 2
Scoala Speciala Campulung Moldovenesc
Spitale
Spitalul Municipal Campulung Moldovenesc
Pensiuni
Pensiunea Casa Lates
Pensiunea Casa Alba