Localitati Suceava
Suceava
Turism Suceava
Cautari Frecvente
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V X Y Z
City break

Leaganul Bucovinei 3 margarete

Adresa contact:
Suceava, Romania
Bd. 1 Decembrie 1918, Nr. 52, Judetul Suceava, Cod postal 720284
Telefon: 0230.42.10.11; 0740.82.88.88;
Email: info@leaganulbucovinei.com
Web: http://www.leaganulbucovinei.com
Descriere:
Total locuri cazare: 22
Alte dotari si specificatii:
"Leaganul Bucovinei" Bed & Breakfast se afla in zona rezidentiala, civilizata, noua si linistita a unui oras important, Suceava, la intrarea dinspre Falticeni, avand acces direct la drumul european E85. Chiar daca se afla la sosea europeana, prin dispunerea camerelor spre gradina din spatele pensiunii si geamurile termopan confera liniste si posibilitatea de a avea un concediu odihnitor. La acestea concura si gradina cu pomi fructiferi, grill, mese, terase luminate noaptea.
"Leaganul Bucovinei" Bed & Breakfast colaboreaza cu o companie autorizata pentru tururi catre manastirile medievale pictate pentru 2 pana la 7 persoane cu sofer. Impreuna cu soferul (ghidul dvs. personal) si calugaritele care traiesc in manastiri veti descoperi legendele si simbolurile secrete referitoare la manastirile pictate.

Un tur complet care poate fi facut intr-o zi plina cu pauza la pranz (in jurul orei 13) cu plecare devreme dimineata (la 8 a.m.) si revenire la cina (la 8 p.m.) este urmatorul:
1) orasul Suceava, manastirea Dragomirna (cea mai inalta, sec. 17); manastirea Voronet (faimoasa pentru "albastru de Voronet", sec. 15); manastirea Putna (unde se gasesc mormintele a 3 voievozi medievali, inclusiv cel al lui "Stefan cel Mare"); manastirea Sucevita (cu cele mai numeroase imagini religioase); manastirea Moldovita (cu fresce pictate si marul de aur); Marginea (ceramica neagra); orasul Suceava.

2) manastirea Gura Humorului (faimoasa pentru culoarea roz si imagini originale prezervate din sec. 15: e.g. "calendarul", "cina cea de taina", "judecata de apoi"; orasul Suceava (muzeul de istorie, etnografic, cetatea Suceava);

3) manastirea Rasca (mormantul lui Petru Rares), Targu Neamt (sat), manastirea Agapia (pictata pe interior de Nicolae Grigorescu), manastirea Sihastria, manastirea Sihla, cetatea Neamt (construita de Petru Rares), manastirea Varatec (cu un muzeu de icoane).

4) manastirea Arbore, Cacica (Mina de sare), manastirea Patrauti, sinagoga Radauti, biserica Catholica.


Cauta in Suceava
Bilete avion  • Bilete low cost
Atractii si zone de interes
Lista strazi
fgh
ijk
lmn
opq
rst
uvw
xyz
Banci
Banca Comerciala Romana
Banca Transilvania
Casa de Economii si Consemnatiuni
Casa de Economii si Consemnatiuni
Banca Transilvania
Casa de Economii si Consemnatiuni
Casa de Economii si Consemnatiuni
Invatamant
Scoala cu Clasele I-VIII Nr. 2
Scoala Generala Nr. 3
Scoala cu Clase I - VIII Pentru Musat
Scoala cu Clasele I-VIII Nr. 1
Scoala cu Clasele I-VIII Nr. 3
Scoala cu Clasele I-VIII Nr. 4
Scoala cu Clasele I-VIII Nr. 1
Hoteluri
Hotel Bucovina
Hotel Gloria
Hotel Socim
Motel Tur West
Hotel Muntenia Suceava
Hotel Sagra
Hotel Suceava
Benzinarii
Mann S.R.L.
Mol - Ro Comert
Oil Fluid S.R.L.
Helios

Ghid
Informaţii Generale

Aşezare
În partea de nord a României, în nord-vestul Moldovei, se suprapune unui ţinut în care relieful se îmbină într-o întocmire armonioasă şi o desăvârşită împlinire.

Vecini
La est: Judeţele Botoşani şi Iaşi, la sud: Judeţele Neamţ, Harghita şi Mureş, la vest: Judeţele Maramureş şi Bistriţa-Năsăud, la nord: Ucraina.

Suprafaţă
8.553 km2 (respectiv 3,6 % din teritoriul ţării).

Populaţie
710.000 locuitori.

Oraşe
Suceava, reşedinţă de judeţ, cu 117.000 locuitori, pe malul drept al râului cu acelaşi nume, pe calea unor importante drumuri.. citeste mai mult